Stad en gemeente in groei

Heerhugowaard

Heerhugowaard is een stad en gemeente in ontwikkeling. In deze landelijk gelegen stad vinden ruim 50.000 inwoners hun thuis. Met tal van nieuwbouwprojecten en herinrichtingstrajecten kiest Heerhugowaard duidelijk voor vooruitgang.

Dankzij de gunstige ligging bedient de Waerderkring een riant verzorgingsgebied binnen Heerhugowaard. 

Aan de westelijke kant zijn de Rivierenwijk en Butterhuizen dichtbij. Ten noorden van het bedrijfsverzamelgebouw is de nieuwe wijk De Draai in volle ontwikkeling. De komende jaren worden hier ongeveer 2.700 woningen gerealiseerd.

 

 

Heerhugowaard duurzaam

Heerhugowaard heeft de ambitie om zich te ontwikkelen tot één van de eerste energie- neutrale gemeenten van Nederland. Het gaat hierbij om het terugdringen van het directe energiegebruik voor wonen, werken en mobiliteit en het opwekken van duurzame energie. In 2030 wil Heerhugowaard een energie-neutrale gemeente zijn.

De Waerderkring draagt actief bij aan de ambitie van de gemeente Heerhugowaard door duurzaam te bouwen, in te zetten op zelfvoorziening met zonne-energie en sociaal betrokken ondernemers te faciliteren.

Heerhugowaard duurzaam

Ideale locatie

Bereikbaarheid

De Waerderkring onderscheidt zich door een ideale ligging. De locatie aan de Beukenlaan 23 garandeert optimale bereikbaarheid en een groot verzorgingsgebied.

Vanuit noordelijke richting is De Waerderkring snel en eenvoudig te bereiken via de Vondellaan of de Oosttangent. Vanuit het zuiden is de Oostdijk of de Jan Glijnisweg een snelle route naar het duurzaam gebouwde bedrijfsverzamelgebouw. 

Om duurzame mobiliteit te stimuleren is De Waerderkring ook uitstekend bereikbaar met de fiets, e-bike of pedelec.

MAP

Aan alles is gedacht bij De Waerderkring

Voorzieningen

De Waerderkring is centraal gelegen, is veilig bereikbaar en staat voor gastvrije ontvangst van automobilisten, fietsers en voetgangers met ruime parkeermogelijkheden. Door het installeren van laadpalen en laadstations wordt bovendien duurzame mobiliteit gestimuleerd en gefaciliteerd.

Aan alles is gedacht bij De Waerderkring

Ruime parkeermogelijkheden met laadpalen

Met ruime parkeermogelijkheden is het altijd mogelijk uw auto te parkeren. Dichtbij en gratis bovendien. Kom je op de fiets, e-bike of pedelec, dan kun je terecht in de stalling dichtbij de hoofdingang.

Om duurzame mobiliteit te stimuleren zijn er ook diverse laadpalen beschikbaar voor het laden van elektrische auto’s of motorfietsen. Voor het laden van e-bike of pedelec zijn laadpunten voorhanden in de stalling. Ook zijn er diverse snelladers te vinden, waardoor De Waerderkring ook een prettige tussentop voor een doorreis vormt.

Om duurzame mobiliteit te stimuleren zijn er ook diverse laadpalen beschikbaar